Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: HDR streaming σε Windows 10

*
Οι χρήστες Windows 10 που διαθέτουν τον ανάλογο εξοπλισμό, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν σε HDR μια μεγάλη γκάμα από ταινίες και σειρές που είναι διαθέσιμες μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Netflix. Για να καταστεί δυνατό κάτι τέτοιο, θα πρέπει το PC να είναι εφοδιασμένο με 7ης γενιάς Intel Core επεξεργαστή ή μεταγενέστερο και να χρησιμοποιείται είτε το ενσωματωμένο σύστημα GPU ή κάρτες της NVIDIA όπως η GTX 1050 και μεταγενέστερες. Δυστυχώς, οι κάτοχοι hardware της AMD δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν την εν λόγω δυνατότητα, παρόλο που οι κάρτες γραφικών της σειράς Vega διαθέτουν την τεχνολογία 10 bits/ channel clo που απαιτείται για το HDR. Βλέπετε, στη μέση υπάρχουν και οι συνεργασίες μεταξύ εταιρειών. Τέλος, σε επίπεδο software η αναπαραγωγή περιεχομένου σε HDR δεν θα περιορίζεται μόνο στο app του Netflix αλλά θα επεκτείνεται και στον Edge browser.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*