Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Silent Hill: Escape | Το νέο Silent Hill της Konami δεν είναι σίγουρα αυτό που περιμένατε

*
Η Konami έχει στην κατοχή της μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της αγοράς με τίτλους όπως τα Metal Gear Solid, Silent Hill και Castlevania όμως τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει κατεύθυνση εστιάζοντας κυρίως στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών για συσκευές pachinko. Συγκεκριμένα πρόσφατα ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου slot machine βασισμένου στο σύμπαν του Silent Hill με τίτλο, Silent Hill: Escape. Σύμφωνα με δήλωση της Konami, αυτό θα είναι το πρώτο από τα πολλά που θα βασίζονται στη σειρά. Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Konami κάνει χρήση του σύμπαντος Silent Hill για τη δημιουργία μηχανήματος Pachinko, καθώς η πρώτη σχετική εμφάνιση έγινε το 2015. Δυστυχώς για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο άλλο νέο από την Konami σχετικά με ανάπτυξη παιχνιδιών για τις βασικές gaming πλατφόρμες και μένει να δούμε τι θα έρθει μελλοντικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*