Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο περιβόητος hacker του PS3, George "Geohot" Hotz στην υπηρεσία του Twitter

Μια σημαντική προσθήκη έκανε ο Elon Musk στην ομάδα του Twitter, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας ο περιβόητος hacker του PS3, George "Geohot" Hotz.

Ο George Hotz ανακοίνωσε την νέα θέση του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στο Twitter αναφέροντας πως ο ρόλος του θα βοηθήσει στην βελτίωση των μηχανισμών αναζήτησης της πλατφόρμας. Σύμφωνα με τον Hotz, θα εργαστεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην εταιρεία, έχοντας ως περιθώριο 12 εβδομάδες ώστε να βελτιωθεί το σύστημα.

Ο George Hotz απέκτησε την φήμη του, το 2008 ως ο πρώτος hacker που κατάφερε να κάνει jailbreak το iPhone. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, ο Hotz χάκαρε το PlayStation 3, έχοντας ως αποτέλεσμα να βρεθεί σε νομική διαμάχη με την Sony, η οποία έληξε με συμφωνία των δύο πλευρών. Για τον Elon Musk, ο George Hotz είναι μια γνωστή προσωπικότητα, καθώς είναι ο διευθυντής της εταιρείας Comma AI, που υλοποιεί ένα ανταγωνιστικό για το Tesla Autopilot σύστημα αυτόματης πλοήγησης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*