Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο συνιδρυτής της Oculus αποχωρεί από την Facebook

*
Σήμερα, 31 Μαρτίου, είναι η τελευταία ημέρα του Palmer Luckey στην εταιρεία που ο ίδιος συνέβαλε για τη δημιουργία της. Οι λόγοι για τους οποίους ο Luckey αποχώρησε από τo Oculus VR και κατ‘ επέκταση από την Facebook δεν έγιναν γνωστοί, με την εταιρεία να δηλώνει πως λυπάται για αυτή του την απόφαση, ενώ είναι ευγνώμονες για όσα προσέφερε όλο αυτό το καιρό για το Oculus και γενικά για τη συνεισφορά του στη δημιουργία του VR και του εύχονται ό,τι καλύτερο στο μέλλον.



Βέβαια, κάποια γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος, όπως τον περασμένο Φεβρουάριο που παραβιάζοντας μια συμφωνία με την Zenimax του ζητήθηκε να πληρώσει το ποσό των 250 εκατομμυρίων δολαρίων (κάτι στο οποίο η Oculus θα ασκήσει έφεση), καθώς και μια “μυστική” δωρεά που έκανε υπέρ της πολιτικής εκστρατείας του Trump, ίσως να είχαν σημαντικό αντίκτυπο στην εταιρεία και να την οδήγησαν στο να του δείξει την πόρτα της εξόδου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*