Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο PS5 η επέκταση αποθηκευτικού χώρου με SSD, ανακοινώθηκε ο πρώτος συμβατός δίσκος

*
Έχουν περάσει 9 μήνες από την κυκλοφορία του PS5 και οι κάτοχοι της κονσόλας θα μπορούν σύντομα να επεκτείνουν τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο με χρήση SSD δίσκων. Η Sony δημοσίευσε ένα νέο blog post, στο οποίο εξηγεί πως μπορεί να τοποθετηθεί ένας M.2 SSD στην κονσόλα και τι ακριβώς απαιτείται για να είναι συμβατός ο δίσκος. Οι beta users θα έχουν προτεραιότητα σε αυτό το χαρακτηριστικό σύντομα, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες. Στις απαιτήσεις που αναφέρονται είναι οι εξής.



Interface: PCIe Gen4 x4 M.2 NVMe SSD
Χωρητικότητα: 250GB – 4TB
Sequential read speed: 5,500MB/s ή ταχύτερος
Πλάτος Module: 22mm (μοντέλα των 25mm δεν υποστηρίζονται)
Form Factor: M.2 type 2230, 2242, 2260, 2280 και 22110
Socket type: Socket 3 (Key M)
Μήκος: 30mm, 42mm, 60mm, 80mm, 110mm
Ύψος: Κάτω από 11.25mm

O country manager της Seagate στην Αυστραλία, Jeff Park, δήλωσε πως η εταιρεία έχει ήδη δοκιμάσει τον FireCuda 530 NVMe m.2 PCIe Gen 4 SSD και επιβεβαιώνει πως είναι συμβατός με τις απαιτήσεις της Sony για το PS5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Το θέμα δεν είναι εγώ τι θα πω αλλά πώς θα βελτιώσουμε το γύρω μας ξεκινώντας απο τι εγώ μας. Και επειδή βλέπω παντού συνεχίζεις μια διαμάχη και καθε φορά η απάντηση σου είναι "όχι εγώ οι άλλοι το ξεκίνησαν" για αυτό τα ξαναλέω. Για εμπέδωση.

    • joehok
    • Κοίτα το δάσος όχι το δέντρο. Επίσης όχι άλλα ναι μεν αλλά....... επίσης εγώ λέω ξεκάθαρα κάποιες κριτικές για όλους και για όλα χωρίς υπαινιγμούς και υπεκφυγές

    • raiden5
    • Αν δωσει την επιλογη η σονυ σε περιπτωση βλαβης του εσωτερικου SSD να μπορεις να κανεις εγκατασταση το λειτουργικό της κονσολας και στον upgaded SSD και να λειτουργει κανονικα απο αυτον το ps5 θα είναι μεγαλο συν.

*