Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε πως θα είναι το DualShock 5 με βάση τις πατέντες της Sony

*
Το LetsGoDigital υπεύθυνο για την δημιουργία της πρώτης εικόνας του devkit του PlayStation 5 που βασίστηκε πάνω στις επίσημες δημοσιευμένες πατέντες της Sony Interactive Entertainment επιστρέφει με ένα νέο σχέδιο, αυτή τη φορά του χειριστηρίου DualShock 5. Το σχέδιο χρησιμοποιεί σα βάση του μια πρόσφατη πατέντα της Sony που δημοσιεύθηκε πριν μια βδομάδα.



Στην πατέντα μέσα γίνεται αναφορά της δυνατότητας χρήσης του χειριστηρίου από απομακρυσμένους χρήστες, μιας εξελιγμένης μορφής του τωρινού Share Play. Ο βελτιωμένος σχεδιασμός όπως φαίνεται από την πατέντα θα επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο στους χρήστες δίνοντας τους την δυνατότητα αλλαγής των κουμπιών και των λειτουργιών τους.



Να σημειώσουμε φυσικά πως η πατέντα δεν αναφέρει συγκεκριμένα το PlayStation 5 ή το χειριστήριό του για τα νέα αυτά χαρακτηριστικά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ιδέα που έχει το LetsGoDigital σχετικά με την εμφάνιση του DualShock 5 βάση των μέχρι τώρα πατεντών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Αν εχει οθονη θα ειναι fail. Και το dreamcast ειχε και ηταν εντελως αχρηστη. Ασε που δεν χρειαζεται να βαζουμε οθονες στα παντα. Αμαξια, πλυντηρια, θερμοσιφωνες. Ασε που θα ειναι σπαστικο ενα Led φως κατω απο τα ματια σου. Δεν παιζει να εχει οθονη. Εγω απορω που μαλλον δεν εχουν ξεφορτωθει και το touch pad, που κακα τα ψεματα δεν τους βγηκε. Για να μην πω και το ηχειο..

      • Emarginato
      • Επιτέλους κάποιος έγραψε αυτό το πράγμα. Ωραίος! Θα διαφωνήσω μόνο για το ηχείο, φίλε, γιατί μου αρέσει να ακούγονται από τόσο κοντά μου οι έξτρα ήχοι, οι ψίθυροι κτλ. Αλλά για όσο αφορά οθόνες, touch pad και τέτοια είμαι κάθετος, δεν προσθέτουν κάτι στην εμπειρία του gaming, ίσα-ίσα που είναι ενοχλητικά και μπορεί να δημιουργήσουν και προβλήματα.

    • raiden5
    • Πολυ καλό το να έχει οθόνη το χειριστήριο, θα βοηθάει πολύ το να μπορείς να φτιάχνεις party και να κάνεις invites από την οθόνη του χειριστηρίου χωρίς να χρειάζεται να μπεις στο μενού τις κονσόλας, ειδικα σε online παιχνιδια που δεν υπαρχει pause θα διευκολύνει πολύ. Αρκεί φυσικα να υπαρχει και επιλογή να σβηνεις την οθόνη οπότε θες, και να υπαρχει και μεγάλη μπαταρία.

*