Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Διαθεσιμότητα PS5: Η Sony προειδοποιεί για προβλήματα μέχρι και το 2022

Φαίνεται πως η κατάσταση με τη διαθεσιμότητα του PS5 μπορεί να τραβήξει μέχρι και το 2022, όπως αναφέρει η Sony. Η ιαπωνική εταιρεία δήλωσε σε μια ομάδα αναλυτών πως η διαθεσιμότητα της νέας της κονσόλας θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, λόγω των γνωστών προβλημάτων, μέχρι και την επόμενη χρονιά, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να μην επιτευχθούν και οι στόχοι που έχουν ανακοινωθεί. Η εταιρεία υπενθύμισε πως έχει πουλήσει 7.8 εκ. κονσόλες μέχρι και τις 31 Μαρτίου και στόχος της είναι τα 14.8 εκ. μέσα στο νέο οικονομικό έτος. Ταυτόχρονα, σημείωσε πως η ζήτηση είναι ιδιαίτερα μεγάλη ακόμη και δυστυχώς δεν υπάρχει -προς το παρόν- ακριβή εκτίμηση για το πότε θα επανέλθει η κανονικότητα. Ο Chief Financial Officer Hiroki Totoki σημείωσε μάλιστα πως «δεν νομίζω πως και η ζήτηση θα μειωθεί φέτος, αλλά ακόμη κι αν εξασφαλίζαμε περισσότερες συσκευές, η παραγωγή μας δεν θα ήταν σε θέση να καλύψει την ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση». Η δήλωση έγινε πάντως off the record, όπως μαρτυρούν άτομα που την παρακολούθησαν.

 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • blackmore
    • Εμένα αυτό που με φοβίζει, είναι πως λόγω τις κατάστασης, αν πάρω ps5 τώρα, μήπως βγεί ελαττωματικό, οπότε να περιμένω μέχρι η κατάσταση αλλάξει, γίνουν αλλαγές στην κονσόλα, και μετά το αγοράσω.
      Σκέφτομαι μέχρι να πάρω ps5, για το series s σε καμία προσφορά μιας και έχω και xbox, αλλά το μεγάλο αρνητικό είναι που digital only, για x πολύ δύσκολα λόγω τιμής.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!