Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή για Όσκαρ: Το Google Pixel 4 σε hands on videos

*
Έχουμε δει διαρροές και διαρροές, ωστόσο το Google Pixel 4 έφτασε ήδη στα χέρια δύο καναλιών που ανέβασαν και σχετικά hands on videos. Το πρώτο από αυτά παρουσιάζει το λευκό μοντέλο, ενώ το δεύτερο άλλους χρωματισμούς. Τα δύο videos επιβεβαιώνουν το 90Hz Smooth Display και τις σχετικές επιλογές στα του menu, ενώ υπάρχει και μια ρύθμιση που ονομάζεται Ambient EQ και θυμίζει το True Tone της Apple για τα iPhone. Σε ότι αφορά το hardware, το τηλέφωνο επιβεβαιώνεται πως θα έχει 6GB RAM, αποθηκευτικό χώρο έως και 128GB, οθόνη με διαγώνιο 6,23 ιντσών και ανάλυση 3040x1440 pixels σε ότι αφορά το Pixel 4 XL.

H βασική πίσω κάμερα χρησιμοποιεί Sony IMX363 12.2MP αισθητήρα με f/1.7 aperture, ενώ ο telephoto lens είναι ένας 16MP Sony IMX481. Περισσότερα, σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε, δείτε τα τηλέφωνα μέσα από τα παρακάτω videos.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*