Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Honor V20

*
Το Honor V20 παρουσιάστηκε επίσημα κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στην Κίνα, ενώ το παγκόσμιο λανσάρισμά του θα πραγματοποιηθεί, όπως είναι εδώ και καιρό προγραμματισμένο, στο Παρίσι στις 22 Ιανουαρίου 2019. Η συσκευή έρχεται με οπή στην οθόνη όπου φιλοξενείται η selfie camera των 25 MP, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει αισθητήρας Sony IMX586 στα 48 MP και ένας ακόμα 3D ToF. Το μέγεθος της LCD οθόνης είναι 6,4” η ανάλυση 1080p, με αναλογία διαστάσεων 19,25:9. Στο εσωτερικό της υπάρχει το Kirin 980 chipset, με επιλογές για 6 GB RAM ή 8 GB RAM. Οι επιλογές αποθηκευτικού χώρου είναι είτε 128 GB είτε 256 GB. Στο πίσω μέρος υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωματων.



Επιπλέον, η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι, γεγονός που τη μετατρέπει σε προσωπικό υπολογιστή. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.000 mAh και συνοδεύεται από το συνηθισμένο Huawei SuperCharge - 4.5V/5A. Αυτό σημαίνει φόρτιση κατά 55%, μέσα σε 30 λεπτά. Το Honor View 20 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε και μαύρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*