Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας των Xbox Series S, Xbox Series X στην Ελλάδα

*
Η ώρα της κυκλοφορίας των Xbox Series S και Xbox Series X πλησιάζει και έχουμε τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες για την Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Enternity.gr, οι δύο next-gen κονσόλες της αμερικανικής εταιρείας θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας στις 10 Νοεμβρίου 2020, αφού η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο wave. Τα συστήματα θα έρθουν σε ικανοποιητικό αριθμό για να καλύψουν τη ζήτηση, ενώ θα τα συνοδεύσουν και όλα τα σχετικά περιφερειακά που έχουν ήδη ανακοινωθεί (πχ. νέα controllers), αλλά και όσα (και αν) έρθουν στη συνέχεια. Τέλος, σε ό,τι αφορά τις προ-παραγγελίες, θα ξεκινήσουν κανονικά από όλο το επίσημο κανάλι διανομής, μαζί με όλη την υπόλοιπη Ευρώπη στις 22 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*