Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple παρουσίασε επίσημα τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max (videos)

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του iPhone event της Apple, ο διάδοχος του iPhone XR είναι το iPhone 11. Η συσκευή διαθέτει οθόνη μεγέθους 6,1'' και ο σχεδιασμός δεν αλλάζει σε σχέση με τον προκάτοχό του και χαρακτηριστική είναι η εγκοπή στο μπροστά μέρος για την κάμερα του Face ID. Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί θα είναι purple, white, green, yellow, black και red.

Οι κυριότερες σχεδιαστικές αλλαγές εντοπίζονται στην κάμερα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Το iPhone 11 έχει dual-camera system με 12-megapixel ultra-wide κάμερα και υποστήριξη για 2x optical zoom. Όσον αφορά την καταγραφή video, οι δυνατότητες φτάνουν σε ανάλυση 4K με ρυθμός ανανέωση 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, slow-mo, time lapse και νέο extended dynamic range ανάμεσα στις δύο κάμερες. Η εμπρός έχει αναβαθμιστεί σε 12-megapixel TrueDepth wide-angle κάμερα που μπορεί να περιστραφεί για λήψεις τύπου landscape. Και εδώ η καταγραφή video πιάνει τα 4K / 60fps με δυνατότητες για slow-motion.

Στο εσωτερικό του iPhone 11 χτυπάει ο επεξεργαστής A13 Bionic της Apple, ο ταχύτερος της αγοράς για smartphones, ενω το ίδιο συμβαίνει και με τη GPU. Η μπαταρία του iPhone 11 θα έχει διάρκεια μια ώρα περισσότερο σε σχέση με εκείνη του iPhone XR και με το βελτιωμένο Face ID, επιταχύνεται η διαδικασία αναγνώρισης προσώπου. Επίσης το iPhone 11 είναι πιστοποιημένο κατά IP68 και αδιάβροχο σε βάθος νερού έως 2 μέτρα.


Η τιμή του θα κεκινάει από τα $699.



Εκτός αυτού, για όσους μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα, υπάρχουν οι επιλογές των iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max που συμπληρώνουν την τριάδα. Ενώ οι προκάτοχοί τους, τα iPhone XS και XS Max έρχονταν με δύο κάμερες, μια για standard και μία για telephoto και λήψεις τύπου πορτραίτου, στα μοντέλα Pro θα υπάρχει και μία ευρυγώνια κάμερα με ανάλυση 12MP. Οι δυνατότητες για λήψη φωτογραφιών ενισχύονται με τη λειτουργία Deep Fusion. Οι τρεις κάμερες θα τραβάνε ένα σύνολο εννεά φωτογραφιών και στη συνέχεια αυτές θα ενώνονται σε μία και μοναδική υψηλής ποιότητας φωτογραφία. Προχωρώντας παρακάτω, το app Filmic Pro θα επιτρέπει την ταυτόχρονη καταγραφή από πολλαπλές κάμερες.

Στο εσωτερικό των iPhone 11 Pro και iPhone Pro Max θα υπάρχει ο επεξεργαστής A13 Bionic της Apple και θα διαθέτουν οθόνη "Super Retina" OLED με αντίθεση 2.000.000:1 και φωτενότητα μέχρι 1.200 nits. Σύμφωνα με την εταιρεία ο συγκεκριμένος τύπος οθόνης καταναλώνει έως και 15% λιγότερη ενέργεια και προσφέρει 458 pixels per inch.

Όσον αφορά τη μπαταρία, η Apple υποστηρίζει πως αυτή του iPhone 11 Pro θα διαρκεί τέσσερεις ώρες περισσότερο σε σχέση με εκείνη του XS, ενώ του 11 Pro Max πέντε ώρες επιπλέον σε σύγκριση με τη μπαταρία του XS Max. Ακόμα, στη συσκευασία θα υπάρχει φορτιστής στα 18-watt.

Το iPhone 11 Pro θα έχει τιμή εκκίνησης στα $999 και το iPhone 11 Pro Max στα $1.099. Οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν στις 13 Σεπτεμβρίου και οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 20 του ίδιου μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*