Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε συλλεκτικό PS4 Pro για τα 500 εκ. πωλήσεις hardware

*
Η Sony ανακοίνωσε πως το PS4 ξεπέρασε τα 525.2 εκατομμύρια πωληθέντα συστήματα σε όλο τον κόσμο και αποφάσισε να το γιορτάζει με μια συλλεκτική έκδοση του PS4 Pro, το 500 Million Limited Edition PS4 Pro. Η 500 Million Limited Edition του PS4 Pro φέρει ένα ημιδιαφανές μπλε χρώμα που θα υπάρχει και στο σχετικό κάλυμμα του DualShock 4 controller. Στο πακέτο αγοράς θα υπάρχει ακόμη μια PlayStation Camera, ένα Vertical Stand και ένα headset. Η κονσόλα θα φέρει σκληρό δίσκο 2ΤΒ και η τιμή της έκδοσης αναμένεται στα 500 δολάρια. Έχουν κατασκευαστεί μόλις 50.000 τέτοιες κονσόλες για να διατεθούν για όλες τις αγορές του πλανήτη και στο μπροστινό τους τμήμα έχουν ένα αναμνηστικό χάραγμα με την αναφορά του σειριακού αριθμού κάθε συστήματος.



Το 500 Million Limited Edition DualShock 4 θα πωλείται και ξεχωριστά στην τιμή των 65 δολαρίων, ενώ και ένα 500 Million Limited Edition Gold Wireless Headset θα βρίσκεται στην αγορά και ως αυτόνομο προϊόν στην τιμή των 100 δολαρίων. Η διάθεση της συλλεκτικής κονσόλας PS4 Pro θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου, ενώ τα συλλεκτικά περιφερειακά θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα καταστήματα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Κλείνοντας, η Sony σημειώνει ξανά το ότι δεν θα δημιουργηθούν περισσότερες συλλεκτικές κονσόλες στο μέλλον, οπότε όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να ψάξουν ιδιαίτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*