Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με πολύ μεγάλη προσφορά μπαίνουν τα Huawei laptops στην ελληνική αγορά

*
Η Huawei μπαίνει στην αγορά των laptops και θα κάνει δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά με μια πολύ μεγάλη προσφορά. Το ξεκίνημα της Huawei στα καταστήματα θα γίνει με τα Huawei MateBook D14 (οθόνη 14 ιντσών) και Huawei MateBook D15 (οθόνη 15 ιντσών) και από τα όσα μαθαίνουμε θα έχουν χαρακτηριστικά ιδανικά για τον καθημερινό χρήστη και όχι μόνο, αλλά και οι τιμές τους θα είναι ιδιαίτερα θελκτικές, κάτι που σημαίνει πως θα ακολουθήσουν μια αρκετά επιθετική πολιτική για να κερδίσουν άμεσα μερίδιο αγοράς. Μάλιστα, με τη βοήθεια του Huawei Share OneHop, οι χρήστες θα μπορούν να συνδέουν με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop τους και να δουλεύουν σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον. Περισσότερα θα μάθουμε για τα δύο αυτά laptops (και όχι μόνο) την Δευτέρα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έχει προγραμματίσει η κινεζική εταιρεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*