Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα renders του Huawei P40 δείχνουν 3 κάμερες πίσω και 2 μπροστά

*
Μπορεί η εικόνα που είχαμε από τα πρώτα renders του Huawei P40 που διέρρευσαν να μην ήταν καθαρή, ωστόσο με τα νέα δεδομένα πλέον ξέρουμε πως θα είναι η συσκευή. Όπως φαίνεται από τις νέες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η συσκευή θα έχει 3 κάμερες στο πίσω μέρος (main, ultrawide και 3D ToF sensor) και 2 στο μπροστινό (main και ultra wide). Η οθόνη υπολογίζεται να έχει διαγώνιο 6.1-6.2 ιντσών. Από τα υπόλοιπα καρέ αντιλαμβανόμαστε πως πλέον χαιρετάμε και στη σειρά της Huawei το 3.5mm headphone jack, αφού δεν υπάρχει στο κάτω μέρος. Στο εσωτερικό του Huawei P40 θα βρίσκεται το Kirin 990 chipset και η συσκευή θα «τρέχει» Android 10 με Huawei Mobile Services. Η αποκάλυψη των δύο smartphones θα γίνει τον Μάρτιο και περιμένουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τότε δείτε τα νέα renders στο παρακάτω καρέ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*