Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κορονοϊός προκαλεί ανησυχίες για την κυκλοφορία PS5 και Xbox Series X το 2020

*
Η εξάπλωση του κορονοϊού φαίνεται πως έχει προκαλέσει αρκετές ανησυχίες και στην αγορά του gaming που βλέπει ως ενδεχόμενο να μην κυκλοφορήσουν φέτος τα PS5 και Xbox Series X. Η φήμη ξεκίνησε από τις προβλέψεις και τα δεδομένα που δημοσίευσε η Foxconn, τα εργοστάσια της οποίας στην Κίνα δουλεύουν πάνω στην παραγωγή parts για όλες τις μεγάλες εταιρείες, όπως Apple, Nintendo και Dell. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευτεί, ουσιαστικά τον Φεβρουάριο (λόγω του κορονοϊού) υπήρξε σχεδόν μηδενική παραγωγή, κάτι που σημαίνει πως αρκετά προϊόντα δεν θα κυκλοφορήσουν στην ώρα τους. Αν και για τις κονσόλες που θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2020, η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, είναι δεδομένο πως όταν οι…μηχανές στα εργοστάσια της Foxconn πάρουν ξανά μπρος σε φουλ ρυθμούς, θα υπάρχουν αρκετές εταιρείες που προηγούνται και θα περιμένουν τα προϊόντα τους. Προς το παρόν πάντως, τόσο η Sony, όσο και η Microsoft δεν αναφέρουν το παραμικρό για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*