Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιο αργά από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς θα φορτίζει με MagSafe το iPhone 12 mini

*
Το iPhone 12 mini θα φορτίζει τελικά πιο αργά από τα υπόλοιπα μοντέλα iPhone 12 μέσω MagSafe. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει και ένα αναθεωρημένο έγγραφο από το τμήμα υποστήριξης της Apple. Τα iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max φορτίζουν με ταχύτητες έως 15W από MagSafe, ενώ το iPhone 12 mini είναι περιορισμένο στα όρια των 12W. Υπενθυμίζεται πως το iPhone 12 mini έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το iPhone 12, όπως τον A14 Bionic chip, το dual-camera system και την υποστήριξη των 5G δικτύων, απλά με μικρότερη οθόνη, διαγωνίου 5.4 ιντσών. Τόσο το iPhone 12 mini, όσο και το iPhone 12 Pro Max δεν έχουν βγει ακόμη για πώληση σε καμία αγορά και αναμένονται στις 6 Νοεμβρίου. Στην Ελλάδα τα iPhone 12 αναμένονται, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στις 20 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*