Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τα Windows 10X

*
Η Microsoft ανακοίνωσε πως ακυρώνει την διάθεση των Windows 10X και πως σταματάει να ασχολείται με την εν λόγω έκδοση του λειτουργικού. Η πληροφορία εμφανίστηκε μέσω ενός blog post που ανέλυε το τι φέρνει το νεότερο update των Windows 10, το Windows 21H1. Η αμερικανική εταιρεία σημείωσε πως θα ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά των Windows 10X στα Windows και σε άλλα προϊόντα της. Σε αυτά περιλαμβάνονται το νέο app του Microsoft Defender Application Guard, μια βελτιωμένη έκδοση του Voice Typing, μια νέα μορφή πληκτρολογίου αφής, νέα animations κτλ. Τα Windows 10X ήταν μια ειδική έκδοση του λειτουργικού που προοριζόταν για συσκευές με δύο οθόνες, όπως το Surface Neo, αλλά στην πορεία η εταιρεία πήρε απόφαση να το προορίσει και για άλλες συσκευές. Φαίνεται λοιπόν πως πλέον το ξεχνάμε οριστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*