Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το PS Vita στην Ιαπωνία

*
Παρακολουθώντας τα τελευταία χρόνια τις εξελίξεις στη Sony, και ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία του PS4, δεν είναι να απορεί κανείς για την ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας στο Tokyo Game Show 2018 περί τέλους εποχής της φορητής κονσόλας PS Vita. Όπως σημειώθηκε χαρακτηριστικά από τον αντιπρόεδρο της Sony Interactive Entertainment Japan, Hiroyuki Oda, στο Famitsu, η παραγωγή του PS Vita σταματάει μέσα στο 2019 και μάλιστα δεν υπάρχουν πλάνα για νέα φορητή κονσόλα, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Πέραν της παραπάνω εξέλιξης, το στέλεχος της ιαπωνικής εταιρείας σημείωσε πως και τα 20 παιχνίδια που θα είναι ενσωματωμένα στο PlayStation Classic θα είναι διαφορετικά στην αγορά της Ιαπωνίας από αυτά που θα βρουν οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί gamers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Α ρε "βητακι"!Και πολυ κρατησε παντος πλακα πλακα!Ανετα και πριν 2 χρονια θα μπορουσαν να το κλεισουν το μαγαζι.Μακαρι να πεσουν στα ταρταρα οι τιμες στο Store σιγα σιγα μπας και παρουμε κανα παιχνιδακι.

*