Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Face ID υποστηρίζει στην iOS 15.4 Beta αναγνώριση προσώπου ακόμη και με μάσκα

*
Στην εποχή του κορονοϊού, η μάσκα είναι απαραίτητη, αλλά δημιουργούσε πρόβλημα σε λειτουργίες αναγνώρισης προσώπου όπως το Face ID της Apple. Η κατάσταση φαίνεται πως θα λυθεί με το iOS 15.4, αφού στην beta της νέας έκδοσης οι χρήστες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνό τους ακόμη και αν φορούν μάσκα. Η διαδικασία αυτή του ξεκλειδώματος μπορούσε να γίνει με μάσκα μόνο αν ο χρήστης φόραγε κάποιο Apple Watch, αλλά πλέον η αμερικανική εταιρεία φέρνει το χαρακτηριστικό σε ακόμη περισσότερους χρήστες και προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκολίες. Με αυτά τα δεδομένα, με την έλευση του iOS 15.4, οι κάτοχοι iPhone θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή, να χρησιμοποιήσουν το Apple Pay ή και να δώσουν εντολή για κατέβασμα μιας εφαρμογής, χωρίς να αφαιρέσουν τη μάσκα από το πρόσωπό τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*