Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποδεχτείτε το Huawei Watch GT

*
Το πρόσφατο event της Huawei δεν ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στα νέα smarthones, αλλά η κινεζική εταιρεία παρουσίασε και νέα smartwatches. Η αρχή έγινε με το Huawei Watch GT που υπόσχεται μπαταρία μεγάλης διάρκειας και καταγραφή των δραστηριοτήτων σας. Είναι βασισμένο στο Cortex-M4 chipset, με επεξεργαστές υψηλής και χαμηλής ισχύος. Η μπαταρία του διαρκεί για 30 ημέρες αν λαβαίνετε μονάχα ειδοποιήσεις, 2 εβδομάδες αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή παρακολούθησης των χτύπων της καρδιάς και ασκείστε για 1,5 ώρα εβδομαδιαίως και 22 ωρες με συνεχή χρήση του GPS, παρακολούθηση των καρδιακών παλμών και οθόνη συνεχώς αναμένη.



Είναι φτιαγμένο από 316L stainless steel και διαθέτει κεραμικά bezels. Υπάρχουν δύο εκδόσεις. Μια Sport και μία κλασσική. Και οι δύο είναι αδιάβροχες σε πίεση έως 5atm, και έχουν οθόνη AMOLED 1,39'', ανάλυσης 454x454p. Ο αισθητήρας παρακολούθησης των χτύπων της καρδιάς έχει 6 LEDs και υποστηρίζεται από την τεχνολογία Huawei's TruSeen 3.0, που υπόσχεται μετρήσεις μεγάλης ακρίβειας. Εννοείται πως δεν λείπει το GPS και το Huawei's Health Assistant app που παρακολουθεί τις δραστηριότητες των χρηστών. Αισθητής υψόμετρου και λειτουργίες καταγραφής βημάτων και ύπνου, είναι μέσα στις ευκολίες που παρέχει το Huawei Watch GT. Η τιμή του Huawei Watch GT Sport είναι €199 και του Watch GT Classic €249.

Για όσους έχουν χαμηλότερο budget παρόλα αυτά ελκύονται από ένα ποιοτικό smartwatch, υπάρχει το Band 3 Pro. Στα €99 προσφέρει οθόνη AMOLED 0,95'', αισθητήρα παρακολούθησης των καρδιακών χτύπων και GPS. Τελος, το Huawei Band 3 Pro είναι και αυτό αδιάβροχo σε πίεση έως 5atm και διαθέτει εφαρμογές για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*