Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Πάνω από 111.4 δισ. δολάρια ο τζίρος, πάνω από 1 δισ. οι ενεργοί χρήστες iPhone

*
Η Apple αποκάλυψε τα αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής της χρήσης και τα νούμερα ζαλίζουν. Η εταιρεία κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε τζίρο, αφού έφτασε τα 111.4 (δισ. δολάρια), σημειώνοντας το καλύτερο νούμερο που είδε ποτέ σε τρίμηνο. Ο CEO της εταιρείας μάλιστα, ο Tim Cook, μίλησε στο πρακτορείο Reuters και επιβεβαίωσε πως το iPhone κατάφερε πλέον να ξεπεράσει το 1 εκ. ενεργούς χρήστες σε όλο τον πλανήτη. Η κερδοφορία της Apple έφτασε τα 28.6 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ τα 22.2 δισ. της ίδιας περιόδου το 2020. Στην επίτευξη αυτών των στόχων συμμετείχαν όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες. Αναλυτικά, οι τζίροι ανά κατηγορία για το πρώτο τρίμηνο είναι οι εξής:

iPhones: 65.6 δισ. δολάρια
Υπηρεσίες: 15.76 δισ. δολάρια
Mac: 8.68 δισ. δολάρια
Wearables, Home και Accessories: 12.97 δισ. δολάρια
iPad: 8.44 δισ. δολάρια


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*