Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Προβλήματα στην παραγωγή του PS5, εκτίμηση για τιμή από €399

*
Update 21:50
Εκπρόσωπος της Sony διέψευσε το δημοσίευμα του Bloomberg, λέγοντας ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε η μαζική παραγωγη του PS5, δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά τους ρυθμούς και τον αριθμό των αριθμό των παραγόμενων κομματιών.

Πλησιάζουμε στη μέρα που θα μάθουμε περισσότερα για την τιμή και την κυκλοφορία του PS5 και το Bloomberg φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια ενδιαφέρουσα πληροφορία και για την παραγωγή της κονσόλας. Όπως σημειώνει λοιπόν το άρθρο (που αναφέρει πηγές κοντά στην γραμμή παραγωγής), η Sony κατέβασε τον εκτιμώμενο αριθμό παραγωγής από τα 15 στα 11 εκατομμύρια συστήματα μέχρι και τον Μάρτιο του 2021, όταν και κλείνει η τρέχουσα οικονομική της χρήση. Στόχος της ήταν να βγουν από τα εργοστάσια 10 εκ. συστήματα μέχρι και τα τέλη του 2020, ωστόσο ένα πρόβλημα στην παραγωγή του SoC της AMD φαίνεται πως δημιουργεί περαιτέρω ζητήματα και αναγκάζει την εταιρεία να αναθεωρήσει τα πλάνα της. Το ποσοστό των SoC που φτάνουν τα επιθυμητά επίπεδα βρίσκεται στο 50%, ωστόσο δείχνουν να ανεβαίνουν. Προς το παρόν όμως ο ρυθμός δεν είναι σταθερός για να επιτρέψει στην «μαμά» του PlayStation να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πόσες κονσόλες μπορεί να έχει έτοιμες.




Σύμφωνα, τέλος, με τον αναλυτή Masahiro Wakasugi του Bloomberg Intelligence, η Sony αναμένεται να ανακοινώσει την τιμή του PS5 Digital Edition στα 399 δολάρια/ευρώ και την τιμή του PS5 στα 449 δολάρια/ευρώ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*