Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: Αποκαλύφθηκε το Razer Kishi mobile gamepad που θυμίζει Nintendo Switch (video)

*
Η Razer αποκάλυψε στο πλαίσιο της CES 2020 το Razer Kishi, ένα νέο mobile gamepad που φέρνει αρκετά στο gaming setup του Nintendo Switch. Πρόκειται για το προϊόν που θα αντικαταστήσει το Razer Junglecat και όπως σημειώνει η κατασκευάστρια εταιρεία, δουλεύει με τα περισσότερα Android smartphones και iPhones. Τα δύο μέρη συνδέονται στο δεξί και αριστερό μέρος του κινητού μέσω USB-C ή Lightning port και προσφέρουν χαμηλό latency. Στο Android υποστηρίζουν ακόμη και υπηρεσίες όπως το xCloud και το Google Stadia.



To περιφερειακό αντλεί ενέργεια από τη μπαταρία της συσκευής και έχει ένα τυπικό controller layout για τα πλήκτρα με δύο thumb sticks, ένα D-Pad, τα 4 κλασικά πλήκτρα εντολών ABXY, αλλά και shoulder triggers. H διάθεση του προϊόντος αναμένεται στις αρχές του 2020 σε τιμή που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*