Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dolby Vision και Dolby Atmos αποκλειστικά στις κονσόλες Xbox για 2 χρόνια (update)

*
Update: Η Microsoft ανέβασε ένα blog post λίγο μετά τις σχετικές εμφανίσεις νέων, όπου και σημείωσε πως η ανάρτηση που έγινε ήταν λανθασμένη και δεν υπάρχει σχετική αποκλειστικότητα.

Original Story: Δεν θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα τα Dolby Vision και Dolby Atmos σε κονσόλες πέραν των Xbox, καθώς η Microsoft έκλεισε μια σχετική αποκλειστική συνεργασία για τα επόμενα δύο χρόνια. Κάτι τέτοιο αποκαλύπτει η γαλλική έκδοση του Xbox Wire. Τα Xbox Series X/S υποστηρίζουν το Dolby Atmos, και τις δυνατότητες που προσφέρει, από το λανσάρισμά τους τον περσινό Νοέμβριο, ενώ η τεχνολογία υποστηρίζεται και στο Xbox One από το 2017. Πάντως, η χρήση του Dolby Atmos κοστίζει περί τα 15 δολάρια/ευρώ, ενώ όσοι αγοράσουν το Xbox Wireless Headset θα έχουν πρόσβαση δωρεάν μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η αμερικανική εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη να δοκιμάζει το Dolby Vision HDR για το gaming στις νέες κονσόλες της και οι Alpha Insiders το έχουν ήδη στη διάθεσή τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*