Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ετοιμάζεται να προσθέσει διαφημίσεις στην αρχική σελίδα του App Store και σε σελίδες εφαρμογών

*
Σύμφωνα με αναφορές μέσων του εξωτερικού η Apple θα προσθέσει διαφημίσεις σε διάφορες σελίδες του App Store της, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής του. Όπως σημειώνει το 9to5Mac, η εταιρεία θα προσθέσει ένα ad slot στην αρχική σελίδα του ψηφιακού της καταστήματος, αλλά και σε σελίδες εφαρμογών του, για να δώσει την ευκαιρία σε developers μικρού βεληνεκούς να διευρύνουν την επιχείρησή τους. Αυτές οι διαφημίσεις θα είναι επιπρόσθετες αυτών που εντοπίζονται στο tab αναζήτησης και στα αποτελέσματα αναζητήσεων.

Η Apple δηλώνει πως οι διαφημίσεις θα αφορούν σε περιεχόμενο από εγκεκριμένες σελίδες προϊόντων του App Store και ότι θα συνάδουν με την πολιτική του απορρήτου της. Σε αυτήν υπόκειται - μεταξύ άλλων - η απαγόρευση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε ανήλικους χρήστες και το hyper-targeting.

Οι πρώτες δοκιμές προσθήκης του νέου ad slot αναμένονται σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*