Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η OnePlus ανακοίνωσε το πρώτο της tablet με την απλούστατη ονομασία Pad

*
Η κινεζική OnePlus παρουσίασε το Pad, το πρώτο της tablet που προσφέρει δυνατά χαρακτηριστικά με σχεδιασμό που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Το Pad έρχεται με επεξεργαστή Dimensity 9000, 8GB μνήμης RAM και 128GB UFS 3.1. Η IPS LCD οθόνη του έχει μέγεθος 11,6 ιντσών (7:5), με ανάλυση 2800x2000px και ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 144Hz. Η φωτεινότητά της αγγίζει τα 500 nits, ενώ προσφέρει αντίθεση 1400:1.

Στο πίσω μέρος του tablet υπάρχει μια κάμερα 13MP, με δυνατότητα καταγραφής videos ανάλυσης 4K. Στο μπροστινό κομμάτι της συσκευής βρίσκεται μια κάμερα 8MP, ανάλυσης 1080p. Το tablet φέρει επίσης 4 ηχεία (ένα σε κάθε πλευρά του), με υποστήριξη Dolby Atmos (και Dolby Vision στο display).

Η μπαταρία του OnePlus Pad είναι στα 9,510mAh, προσφέροντας έως και 14 ώρες video streaming, ή έως και έναν μήνα σε αναμονή. Φορτίζει στα 67W (SuperVOOC), φτάνοντας στο 100% της μπαταρίας του μέσα σε 80 λεπτά.


Το OnePlus Pad θα κυκλοφορήσει σε έκδοση Halo Green, ώστε να ταιριάζει με το OnePlus 11 και θα διατεθεί για προ-παραγγελία τον Απρίλιο του 2023. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του, ή το πόσο θα κοστίζει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*