Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung κυκλοφόρησε το Repair Mode ενισχύοντας την ιδιωτικότητα των Galaxy smartphones όσο αυτά επισκευάζονται

*
Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές έχετε παραδώσει το κινητό σας τηλέφωνο για επισκευή με το άγχος ότι τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να αποκαλυφθούν, να κλαπούν ή/ και να διαρρεύσουν.

Η Samsung θέλει να βάλει τέλος σε αυτό έχοντας σκεφτεί μια πολύ έξυπνη λύση, η οποίο ακούει στο όνομα Repair Mode.


Το Repair Mode λοιπόν, είναι μια λειτουργία η οποία όταν ενεργοποιείται, το κινητό επανεκκινείται, κρύβοντας όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, βίντεο, μηνυμάτων, λογαριασμών, ακόμα και των εφαρμογών σας. Ουσιαστικά το Galaxy smartphone σας θα γίνεται όπως έρχεται από το εργοστάσιο.

Αυτή η λειτουργία θα είναι προσβάσιμη μέσα από την Battery and Device Care ενότητα της εφαρμογής των ρυθμίσεων. Αφού ολοκληρωθεί η επισκευή και πάρετε ξανά στα χέρια σας το τηλέφωνό σας, θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Repair Mode χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα ή μοτίβο. Έτσι δε θα μπορεί ο τεχνικός να το απενεργοποιήσει. Αυτό θα επανεκκινήσει ξανά το κινητό, αυτή τη φορά με πλήρη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα σας. Τυχόν ρυθμίσεις που άλλαξε ο τεχνικός κατά την επισκευή θα αποκατασταθούν επίσης.

Το κακό νέο είναι πως το Repair Mode είναι διαθέσιμο μόνο στη Κορέα και προς το παρόν θα έρθει μόνο στα Galaxy S21 μέσω software update, με τη Samsung να αναφέρει ότι σχεδιάζει να το επεκτείνει σε κάποια άλλα μοντέλα στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*