Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο της gaming monitor στα 500Hz αποκάλυψε η Alienware

*
H Alienware αποκάλυψε το πρώτο της monitor που υποστηρίζει 500Hz. Το όνομά του είναι 24,5'' 500Hz Gaming Monitor, έχει οθόνη Full HD και native refresh rate στα 480Hz, που με overclocking φτάνει στα 500Hz. Η συσκευή διαθέτει IPS panel και η NVIDIA την έχει πιστοποιήσει ως συμβατή με G-Sync. Ακόμα, καλύπτει κατά 99% το χρωματικό φάσμα sRGB και το VESA DisplayHDR 400, οπότε η απόδοση των χρωμάτων θα είναι απόλυτα πιστή, ακόμα και σε μεγαλύτερες γωνίες θέασης. Ακόμα, η Alienware πρόσθεσε το χαρακτηριστικό ComfortView Plus, που είναι πιστοποιημένο κατά TUV και θα βοηθήσει στην ύπαρξη πιο ζωντανών χρωμάτων, με μείωση του μπλε φωτός. Η απόκριση GtG είναι 0,5ms, κάτι που αναμένεται να ελαχιστοποιήσει το blur και το ghosting με ταυτόχρονο πολύ χαμηλό latency. Αυτό θα είναι υπέρ των επαγγελματιών gamers. Επίσης, το monitor έρχεται με το NVIDIA Reflex Analyzer, που θα βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα το latency και τις επιδόσεις του συστήματός τους.

Η βάση του είναι εξάγωνη και το monitor είναι εφοδιασμένο με λαβή για να κρεμάτε τα ακουστικά σας. Τέλος, υπάρχει πλήρης υποστήριξη για το AlienFX backlighting.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*