Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ομάδα του Xbox προσκαλεί περισσότερους παίκτες να δοκιμάσουν επερχόμενα χαρακτηριστικά

*
Η Microsoft χαλαρώνει λίγο τον κλοιό γύρω από τις κατηγορίες Alpha και Alpha Skip-Ahead για τους δοκιμαστές επερχόμενων χαρακτηριστικών για κονσόλες Xbox. Οι δύο αυτές κατηγορίες είναι προσβάσιμες αποκλειστικά και μόνο μέσω πρόσκλησης. Τώρα η εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε μέλη του προγράμματος Xbox Insider να ενταχθούν σε αυτές στέλνοντας ειδοποιήσεις στις κονσόλες τους ώστε να συμπληρώσουν μια ειδική αίτηση που ίσως τους εξασφαλίσει την ένταξή τους σε κάποια από τις δύο. Όπως σημειώνει η ίδια οι θέσεις είναι περιορισμένες και έτσι η συμπλήρωση της αίτησης αυτής δεν σημαίνει πως θα ενταχθούν στην κατηγορία Alpha ή στην κατηγορία Alpha Skip-Ahead στα σίγουρα.

Η εν λόγω αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί (εφόσον υπάρξει η σχετική ειδοποίηση από την κονσόλα) μέσω του Xbox Insider Hub app και αφορά στους κατόχους Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*