Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΙΜΑΧ: Το πρώτο VR theater στο Los Angeles

*
Η IMAX εδώ και καιρό σχεδίαζε τη δημιουργία ενός χώρου τον οποίο μπορεί να επισκεφθεί ο κόσμος προκειμένου να δοκιμάσει την εμπειρία που προσφέρει η εικονική πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν το πρώτο της VR theater βρίσκεται στο Los Angeles και προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν το χώρο ή τη χρηματική ευχέρεια να αποκτήσουν μια συσκευή εικονικής πραγματικότητας να δοκιμάσουν την νέα τεχνολογία έναντι κάποιου αντιτίμου. Οι συσκευές που χρησιμοποιούνται είναι τα HTC Vive και StarVR, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά σε μια καρέκλα Dbox cinema και κραδαίνοντας τα χειριστήριά τους μπορούν να απολαύσουν ταινίες και παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Star Wars: Trials on Tatooine, Eagle Flight και The Walk.



Η IMAX βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να έχει κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο για τις αίθουσές της, ενώ σε περίπτωση που η συγκεκριμένη αποφέρει το ανάλογο κέρδος υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία αντίστοιχων αιθουσών στη Νέα Υόρκη, τη Καλιφόρνια, τη Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*