Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H ROCCAT αποκάλυψε το gaming mouse Roccat Leadr

*
Η Roccat παρουσίασε την τελική έκδοση του νέου της gaming mouse, ονόματι Roccat Leadr. Διαθέτει μια στρατιά πλήκτρα (14 για την ακρίβεια), οπτικό αισθητήρα “πρώτης κατηγορίας” και υποστήριξη 1,000-Hz. Με την ασύρματη λειτουργία να είναι κάτι που οι φανατικοί gamers αποφεύγουν για να μην πέσουν θύματα του lag και των πιθανών παρεμβολών, το Roccat Leadr υποστηρίζει πως θα προσφέρει πραγματικά απροβλημάτιστη ασύρματη λειτουργία με μηδενικό lag. Διαθέτει επίσης μη αποσπώμενη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1,000 mAh, βάση φόρτισης αλλά και αποσπώμενο καλώδιο σε περίπτωση που οι προηγούμενες υποσχέσεις για την ασύρματή του λειτουργία δεν σας έπεισαν. Το ποντίκι υποστηρίζει έως και 12,000 DPI ενώ μπορεί να “διαβάσει” έως και 250 ίντσες ανά δευτερόλεπτο. Μπορείτε να προπαραγγείλετε τώρα το Roccat Leadr από το επίσημο site της εταιρίας προς 139,99 δολάρια, με τη συσκευή να κυκλοφορεί την τελευταία ημέρα του Μαΐου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*