Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony αναμένει ρεκόρ για το PS5 με πωλήσεις 22.6 εκ. συστημάτων μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος

*
Η κατάσταση με την πανδημία φαίνεται πως δεν θα σταματήσει την Sony από το να «γράψει» μια χρονιά ρεκόρ για το PS5 και μάλιστα αρκετά σύντομα. Η ιαπωνική εταιρεία εκτιμά πως μέσα στο επόμενο οικονομικό της έτος (που ξεκινάει την 1η Απριλίου 2022 και λήγει στις 31 Μαρτίου 2023) θα πουλήσει πάνω από 22.6 εκ. κονσόλες PS5, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα δημιουργήσει νέο ρεκόρ, ξεπερνώντας τα δεδομένα του αρχικού PlayStation στο οικονομικό έτος του 1998. Ο Jim Ryan σημείωσε πως αυτός είναι ο στόχος σε μια ειδική εκδήλωση επενδυτών τον Μάιο, ενώ ο CEO της Sony, Kenichiro Yoshida, φαίνεται να το επιβεβαίωσε πριν από μερικές ώρες σε νεότερη ενημέρωση. Το PS2 είχε «γράψει» 22 εκ. συστήματα το οικονομικό έτος του 2002, το PS3 14.4 εκ. συστήματα το οικονομικό έτος του 2010 και το PS4 20 εκ. συστήματα το οικονομικό έτος του 2016.



Για φέτος, η Sony έχει στόχο να ρίξει στην αγορά 14.8 εκ. κονσόλες PS5, προσπερνώντας τον αριθμό των PS4 που πουλήθηκαν μέσα στην πρώτη διετία, αν και λόγω της πανδημίας σημειώνεται ότι όλα μπορούν να αλλάξουν. Η εταιρεία σημειώνει πάντως πως μέσα στο καλοκαίρι οι ρυθμοί παραγωγής θα ανέβουν και θεωρεί πως μέσα στο δεύτερο μισό του 2021 η ζήτηση θα μπορεί να καλυφθεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*