Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hackers ισχυρίζονται πως «έσπασαν» την ασφάλεια του PS5 και έκαναν jailbreak την κονσόλα (εικόνες)

*
Φαίνεται πως γνωστοί hackers κατάφεραν να «σπάσουν» την ασφάλεια του PS5 και να κάνει jailbreak την κονσόλα. Ο “theflow” που είναι γνωστός για το jailbreak του PS Vita (που ξεκλείδωνε την κονσόλα και έδινε πρόσβαση στα πάντα για τον χρήστη) και μέσω post που έκανε στο Twitter δείχνει εικόνες με τις εντολές debug για το PS5. Κάτι τέτοιο θα του δώσει πρόσβαση σε ενδότερα τμήματα ασφαλείας της κονσόλας, αλλά και σε εργαλεία που απολαμβάνουν μόνο οι developers με τα development kits τους. O ίδιος σημείωσε σε άλλο post πως δεν έχει στα άμεσα πλάνα του να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το πως έφτασε σε αυτό το επίπεδο στο PS5, ούτε μια εκτίμηση για το αν θα διαθέσει και πότε το σχετικό jailbreak για τους απλούς χρήστες. Ταυτόχρονα, η ομάδα fail0verflow επιβεβαίωσαν με εικόνα τους πως απέκτησαν πρόσβαση στα PS5 root keys, έχοντας πλέον την σχετική πληροφορία για να αποκρυπτογραφήσουν αρχεία, όπως αυτά του firmware.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*