Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hands-on video για το Samsung Galaxy A8+

*
Χάρη σ' ένα νέο hands-on βίντεο έχουμε μία ακριβή εικόνα των επερχόμενων Samsung Galaxy Α8 και A8+, ενώ δεν παραλείφθηκαν και τα ακριβή specs. Το Galaxy A8+ θα φέρει μία Super AMOLED οθόνη 6” με πιστοποιητικό IP68, μπαταρία χωρητικότητας 3.500 mAh, 64 GB εσωτερικής μνήμης και υποδοχή για μία microSD κάρτα. Στα της ιπποδύναμης εντυπωσιάζει εξίσου, με το Exynos chipset των 2 πυρήνων στα 2.2GHz και των 6 πυρήνων στα 1.6GHz να κλέβει την παράσταση. Η RAM ανέρχεται στα 6GB αν και θα πρέπει να αναμένεται και ένα φθηνότερο μοντέλο, με 4GB. Είναι ήδη επιβεβαιωμένο ότι και τα δύο κινητά δεν θα έχουν φυσικό κουμπί Bixby. Επίσης ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από την κάμερα η οποία θα είναι η πρώτη διπλή μπροστινής όψης, στην ιστορία της σειράς Galaxy. Το setup σύμφωνα με τα specs είναι 16MP f/1.9 + 8MP f/1.9 και το αντίστοιχο της οπίσθιας κάμερας είναι 16MP f/1.7. Οι μόνες πληροφορίες που απομένουν είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι τιμές. Δείτε το hands-on video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*