Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MicroSD κάρτα από τη SanDisk στα 400GB

*
O ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής καρτών HD καλά κρατεί και αυτό είναι κατά ένα μέρος, προς όφελος των καταναλωτών. Αυτή τη φορά, η Western Digital, μέσω του SanDisk, αύξησε για μια ακόμα φορά τη χωρητικότητα των MicroSD καρτών της φτάνοντας πλέον τα 400GB. H SanDisk Ultra MicroSD UHS-I 400GB card ανήκει στην κατηγορία 10 και προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 100MB/s. Σύμφωνα με τη SanDisk, είναι η ιδανική κάρτα για Android smartphones και tablets, με δυνατότητα μεταφοράς έως και 1.200 φωτογραφιών σε άνα λεπτό και αναπαραγωγή 40 ωρών videο υψηλής ανάλυσης. Η εν λόγω κάρτα θα συνοδεύεται από 10 ετή εγγύηση καλής λειτουργίας και το κόστος της θα είναι $249,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*