Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει PS5 Unboxing (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι από τους τυχερούς που έλαβαν από τη Sony το PS5 και προχώρησε σε ένα τυπικό unboxing. Όμως όλα δεν πήγαν ιδανικά. Όπως φαίνεται λοιπόν και στο video που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο ίδιος άνοιξε με ταχύτητα την κονσόλα, αφού αφαίρεσε το σχετικό πλαστικό προστατευτικό κουτί, και αντί να αφαιρέσει το χάρτινο τμήμα, το έσκισε. Προφανώς και αυτό δεν τον πτόησε και δεν ενόχλησε κανέναν, αλλά σχολιάστηκε από τους ακόλουθους στο λογαριασμό του. Πάντως το video μετράει ήδη πάνω από 600.000 views και συνεχίζει να ανεβαίνει με γρήγορους ρυθμούς. Πράγμα που σημαίνει πως η συνεργασία με την Sony έχει θετικό πρόσημο και προς την ιαπωνική εταιρεία.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Εγινε θεμα το οτι εσκισε το χαρτκουτι ο Γιαννης. Θα ηταν αστειο, αν δεν ηταν μια συμπεριφορα που συνανταμε πολυ συχνα πλεον (το ιδιο εγινε και στο unboxing της Digital Foundry) και απο μεγαλη μεριδα νεων ανθρωπων. Μπορει παλιοτερα να γελουσαμε οταν μας ελεγαν οτι θα γινουμε βιαιοι παιζοντας GTA3, και καλα καναμε, αλλα οι επομενες γενιες (γενια του ιντερνετ) δεινει να μην βγηκε αλωβητη απο τον πρωτογνωρο τροπο που μεγαλωσε. Η υπερευαισθησια, η κακη επαφη με την πραγματικοτητα, η τοξικοτητα χωρις τελος και η μαζικη υστερια, ειναι χαρακτηριστικα που δεν υπηρχαν σε αυτον το βαθμο ποτε αλλοτε. Θα ειχε ενδιαφερον ενα σχετικο αρθρο, αν και καταλαβαινω τους λογους να μην γραφτει ποτε.

      • Exoskeletor
      • Εγω λεω να γίνει θέμα με σχόλια σαν το δικο σου, που επειδή κάποιος έσκισε ενα κουτί πρέπει να σημαίνει κάτι αυτό, μιας και το εχεις δει και αλλου να γίνεται. Αλλα καταλαβαίνω τους λόγους να μην γίνει ποτέ

        • PORTAL
        • Υποθετω οτι δεν καταλαβες τι εννοω. Κατακρινω το γεγονος οτι γινεται θεμα το σκισιμο των κουτιων. Δεν κατακρινω το ιδιο το σκισιμο των κουτιων.

*