Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Dwayne Johnson λανσάρισε το δικό του σετ ακουστικών

*
O Dwayne “The Rock” Johnson, έχει πλέον το δικό του σετ ασύρματων ακουστικών, που κοστίζουν $249 και θα μπορείτε να τα αναζητήσετε με την ονομασία The Project Rock. Δημιουργημένα από τη JBL σε συνεργασία με την Under Armour, φέρουν την υπογραφή του The Rock και συνοδεύονται από μια λίστα του Spotify, εγκεκριμένη από τον Johnson, με τίτλο Iron Paradise Airwaves. Επιπλέον, ο ηθοποιός και επαγγελματίας παλαιστής λανσάρισε νέα ενδυμασία άθλησης (Chase Greatness), μαζί με τα σχετικά υποδήματα. Επιστρέφοντας στα ακουστικά, ουσιαστικά πρόκειται για την Project Rock Edition των νέων UA Sport Wireless ακουστικών, συνδυασμένα με υλικά της Under Armour. Στην περίμετρο κάθε ear pad υπάρχει SuperVent για καλύτερη είσοδο και έξοδο του αέρα και καλύτερη σταθερότητα.



Μάλιστα υπάρχει η υπόσχεση ότι τα ακουστικά θα διατηρούν τη θέση τους, όσο και να έχει ιδρώσει ο χρήστης. Το καλό είναι πως τα pads είναι αποσπώμενα κάτι που κάνει δυνατό το πλύσιμό τους. Ακόμα μπορούν να διπλωθούν. Απαιτείται φόρτιση μόλις πέντε λεπτών για μια ώρα ασύρματης χρήσης και με την τεχνολογία TalkThru είναι δυνατό το χαμήλωμα της μουσικής και η ταυτόχρονη αύξηση της έντασης των ενσωματωμένων μικροφώνων για να ακούτε καλύτερα τι λένε οι γύρω σας. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 610mAh, διαρκεία 16 ώρες και απαιτούνται δυο ώρες για πλήρη φόρτιση, όταν αυτή είναι εντελώς άδεια. Επιπλέον, τα μικρόφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενεργοποίηση εντολών του Siri ή του Google Now. Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω MicroUSB και υποστηρίζεται Bluetooth 4.1. Τα The Project Rock headphones είναι ήδη διαθέσιμα μέσω UA.com και Under Armour stores.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*