Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS VR 2 PS5: Ρεπορτάζ αποκαλύπτει ανάλυση σε επίπεδα 4Κ, μηχανισμό δόνησης και άλλα

*
Ένα ρεπορτάζ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Next-Gen PS VR (PS VR 2) του PS5 ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιμένουμε. Όπως τονίζει λοιπόν η ιστοσελίδα Upload VR, το VR headset επόμενης γενιάς της Sony θα προσφέρει μεγαλύτερη ανάλυση που θα φτάνει το 4Κ, inside-out tracking, μηχανισμό δόνησης και αρκετά ακόμη. Οι πληροφορίες του άρθρου έρχονται από συνεργάτες της Sony, οι οποίοι και πήραν μια πρώτη ενημέρωση από την ιαπωνική εταιρεία. Συγκεκριμένα λοιπόν, το περιφερειακό θα υποστηρίζει ανάλυση 4000x2040 pixels (2000x2040 ανά μάτι), ένα ειδικό dial για το διαχωρισμό των φακών, καθώς και ένα μηχανισμό ανάδρασης που θα προσφέρει επιλογές για haptic feedback στους developers. To νέο headset θα χρησιμοποιεί USB Type-C για τη σύνδεση με την κονσόλα, αλλά και onboard κάμερες για να καταγράφει την τοποθεσία των νέων χειριστηρίων, αλλά και να δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στον παίκτη.



Μέσω μάλιστα μιας ειδικής τεχνικής (foveated rendering) που θα χρησιμοποιηθεί στο PS VR 2, η εικόνα θα γίνεται render πολύ καλύτερα στα σημεία που εστιάζει το μάτι του παίκτη Τα σημεία που εστιάζει ο παίκτης θα εντοπίζονται από αισθητήρες που θα σαρώνουν τη γωνία θέασης και θα προσαρμόζουν ανάλογα την εικόνα και θα χρησιμοποιούνται ακόμη και για να μεταφέρουν τις εκφράσεις του στο avatar που θα χρησιμοποιεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*