Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Στα 7.8 εκ. τεμάχια οι πωλήσεις του, στα 115.9 εκ. το PS4

*
Η Sony ανακοίνωσε τα πρόσφατα αποτελέσματα του οικονομικού της τριμήνου, όπου και αποκάλυψε πως το PS5 έφτασε σε πωλήσεις τα 7.8 εκ. τεμάχια. Αντίστοιχα, το PS4 έφτασε τα 115.9 εκ. συστήματα. Τα νούμερα αυτά αφορούν το πρώτο τρίμηνο του 2021 και αποδεικνύουν πως η ιαπωνική εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει τις προβλέψεις που είχε κάνει. 3.3 εκ. PS5 και 1 εκ. PS4 έφτασαν στα καταστήματα μέσα στην χρονική περίοδο αυτή. Στα άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά, οι συνδρομητές του PlayStation Plus έφτασαν τα 47.6 εκ., ανεβαίνοντας από τα 41.5 εκ. την ίδια περίοδο το προηγούμενο έτος. Οι πωλήσεις software PS4 και PS5 έφτασαν τα 61.4 εκ. αντίτυπα στο ίδιο τρίμηνο, σημειώνοντας πτώση κατά 3.9 εκ. σε σχέση με την ίδια περίοδο στο περσινό έτος. 7.9 εκ. first party games πουλήθηκαν, σημειώνοντας μια μικρή πτώση κατά 1.3 εκ. αντίτυπα σε σχέση με πέρσι. Τέλος, το 79% των παιχνιδιών που πουλήθηκαν ήταν digital, σημειώνοντας μεγάλη άνοδο σε σχέση με το 68% του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*