Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy S21: Διέρρευσαν σχεδόν τα πάντα μέσα από hands on και videos

*
Μπορεί σήμερα να περιμένουμε το Samsung Unpacked event για να μάθουμε τα πάντα για τις συσκευές Samsung Galaxy S21, ωστόσο φαίνεται πως τα πάντα διέρρευσαν και μάλιστα με σχετικά hands on videos. Όπως φαίνεται λοιπόν, το Samsung Galaxy S21 Ultra είναι αρκετά πιο παχύ από το Note 20 Ultra και το iPhone 12 Pro Max.



Ακόμη επιβεβαιώνεται πως η πλάτη του Samsung Galaxy S21 θα είναι πλαστική (στα άλλα δύο μοντέλα θα έχει γυαλί με matte coating), ενώ δεν θα προσφέρει και επέκταση αποθηκευτικού χώρου μέσω κάποιου memory card slot.



Στα πράγματα που επιβεβαιώθηκαν και οριστικά είναι πως στο πακέτο αγοράς δεν θα περιλαμβάνει φορτιστή, ακολουθώντας τα βήματα της Apple. Οι μπαταρίες των Galaxy S21+ και Galaxy S21 Ultra θα έχουν χωρητικότητες 4.800mAh και 5.000mAh αντίστοιχα. Τέλος, υπάρχει και μια συγκριτική φωτογραφία των τριών μοντέλων με το iPhone 12 Pro Max για να μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*