Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αίτηση πτώχευσης από την Onkyo Home Entertainment

*
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nikkei Asia, η Onkyo Home Entertainment κατέθεσε αίτηση για πτώχευση. Τα χρέη της υπολογίζονται σε $24 εκ. Η αποτυχία της εταιρείας οφείλεται στην αδυναμία της να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της αγορά, με το κοινό να προτιμάει πλέον το streaming μουσικής από το να ακούει απλά ένα CD που έχει αγοράσει. Οι δύο θυγατρικές της Onkyo που διαχειρίζονται την κατασκυεή ηχείων και άλλου εξοπλισμού για τρίτους κατέθεσαν αίτηση πτώχευσης τον Μάρτιο.

Η ιαπωνική εταιρεία ιδρύθηκε το 1946 και σταδιακά εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες του είδους της. Τα μεγάλα προβλήματα ξεκίνησαν το 2021 και σταδιακά τα τμήματα που αφορούν τα οπτικόακουστικά προϊόντα για το ευρύ κοινό πουλήθηκαν στη Sharp και τη Voxx International, οι οποίες θα συνεχίσουν να παράγουν προϊόντα με τη φίρμα της Onkyo. Τέλος το τμήμα κατασκευής ακουστικών εξαγοράστηκε από επενδυτικό οργανισμό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*