Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone XS: Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και διαρροές

*
H Apple θα παρουσιάσει στις 12 Σεπτεμβρίου επίσημα τα νέα μοντέλα iPhone και μέσα σε αυτά αναμένεται να μάθουμε τα πάντα για το iPhone XS, το iPhone XS Max (6.5 ίντσες) και ένα φθηνότερο μοντέλο που θα έχει οθόνη LCD (με πιθανή ονομασία iPhone XC). Ειδικά το iPhone XS έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και, οπότε και μαζέψαμε όλες τις φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή διάθεσης. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Τετάρτη στο Steve Jobs Theatre και πάμε να δούμε τι έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα ως φήμη.

iPhone XS ημερομηνία κυκλοφορίας

Με δεδομένο ότι η παρουσίαση θα γίνει 12 του μήνα, οι προ-παραγγελίες φημολογείται πως θα ξεκινήσουν δύο μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 14 Σεπτεμβρίου. Κάπως έτσι, υπολογίζεται πως οι πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας του iPhone XS θα είναι είτε η 21η είτε η 28η Σεπτεμβρίου. Εικάζεται πάντως πως όλα τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο, εκτός από το νέο iPhone με οθόνη LCD και διαγώνιο 6.1 ιντσών, που θα εμφανιστεί με ένα μήνα καθυστέρηση.


iPhone XS τιμή

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για τα κλασικά 999 δολάρια με το μοντέλο των 64GB και γενικότερα μια ταύτιση τιμών με την υπάρχουσα έκδοση στις δύο χωρητικότητες. Η λογική λέει ότι και τα περσινά μοντέλα θα αρχίσουν να πωλούνται φθηνότερα.

iPhone XS χρώματα

Τα iPhone XS και iPhone XS Max αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε μαύρο, λευκό και χρυσό χρώμα, με το τρίτο να είναι και εντελώς νέο για τη σειρά. Το 6.1 iPhone LCD αναμένεται σε μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων και συγκεκριμένα σε λευκό, μαύρο, κόκκινο, μπλε και πορτοκαλί.

iPhone XS διαστάσεις και design

Σχεδιαστικά, το iPhone XS δεν αναμένεται να έχει διαφορές από το iPhone X. Το κλασικό ατσάλινο frame θα συνεχίσει να υφίσταται (την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως το φθηνότερο μοντέλο θα έχει σώμα αλουμινίου). Αντίστοιχα, οι διαστάσεις του iPhone XS Max αναμένεται να φτάνουν αυτές του iPhone 8 Plus, ενώ και τα δύο μοντέλα θα έχουν μεγαλύτερο πάχος.

iPhone XS τεχνικά χαρακτηριστικά

Και τα τρία νέα μοντέλα αναμένεται να έχουν το A12 chip της Apple με υποστήριξη για μεγαλύτερες ταχύτητες, dual-SIM slot και 4GB RAM. Διάφορες φήμες αναφέρουν πως φέτος η Apple θα προσφέρει και έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 512GB (και αυξημένη τιμή, προφανώς), κάνοντας τρεις τις διαθέσιμες (εκδόσεις) ανά μοντέλο.

iPhone XS κάμερα

Οι φήμες αναφέρουν ότι τα φετινά μοντέλα θα έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις (κυρίως στο πάχος), λόγω των αναβαθμίσεων που έχει κάνει η Apple στον τομέα της κάμερας. Εικάζεται πως και οι δύο εκδόσεις θα έχουν dual-lens camera στο πίσω μέρος και μόνο η φθηνότερη έκδοση θα έχει μονό φακό. Στα των επιδόσεων αυτού του set up αναμένεται να έχουμε 12MP με ένα φακό telephoto και οπτικό σταθεροποιητή. Επειδή δε οι ανταγωνιστές έχουν επενδύσει ιδιαίτερα στο θέμα της φωτογραφίας, θέλουμε να δούμε και τι έχει ετοιμάσει η Apple σε επίπεδο λογισμικού σε αυτό τον τομέα.

iPhone XS μπαταρία

Οι φήμες σχετικά με τη μπαταρία του iPhone XS μιλούν για 20% μεγαλύτερη διάρκεια και χωρητικότητα που μπορεί να φτάσει έως και τα 3.400mAh στη μεγάλη έκδοση του τηλεφώνου, στο iPhone XS Max. Η ταχεία φόρτιση θεωρείται αυτονόητη και για τα τρία μοντέλα και ίσως για πρώτη φορά δούμε και τον σχετικό φορτιστή να περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς.

iPhone XS iOS 12

Η νεότερη έκδοση του λογισμικού θα διατεθεί ταυτόχρονα με τα νέα τηλέφωνα και είναι βέβαιο πως το iOS 12 θα είναι προ-εγκατεστημένο στο iPhone XS.

Υπομονή μέχρι την Τετάρτη το βράδυ για να μάθουμε ποια από τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν και ποια όχι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*