Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι οθόνες OLED της BOE δεν πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας του iPhone 15

*
H Apple προσπαθεί να μειώσει την εξάρτηση της εφοδιαστικής της αλυσίδας στη Samsung και θέλει να συνεργαστεί με την κινεζική BOE για την προμήθεια οθονών OLED. Ως τώρα, η αμερικανική εταιρεία ήταν πελάτης των Samsung και LG, με τον μεγαλύτερο όγκο των παραγγελιών να προέρχεται από την τελευταία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παραγωγή της σειράς iPhone 15 δεν πρόκειται να βασιστεί σε οθόνες της BOE, καθώς προς το παρόν δεν πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας. Λέγεται ότι το βασικότερο πρόβλημα σχετίζεται με τη "διαρροή" φωτός γύρω από την εγκπή για το Dynamic Island. Η BOE δεν βρίσκεται εντελώς έξω από την εξίσωση, όμως δεν πρόκειται να λάβει παραγγελίες για την αρχική παρτίδα. Οπότε, η Apple θα πρέπει για μια ακόμα φορά να στηριχτεί στη Samsung.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*