Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για την Cometron, ποια η επόμενη μέρα για το σέρβις του PlayStation στην Ελλάδα;

*
Μετά από πολύ καιρό που ήταν υπεύθυνη για τις επισκευές κονσολών και περιφερειακών PlayStation, εταιρεία Cometron έκλεισε και πλέον έχουμε αλλαγή σκηνικού στην Ελλάδα. Όπως επιβεβαιώσαμε και με το ελληνικό τμήμα του PlayStation, την ευθύνη των επισκευών σε PS4, PS5, αλλά και τα περιφερειακά τους έχει αναλάβει η εταιρεία Astra Service, η οποία έχει έδρα στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών και στη διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 88. Η Astra Service συνεργαζόταν ήδη με τη Sony για το service οικιακών συσκευών και πλέον αναλαμβάνει και το κομμάτι του PlayStation. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για όποιον το χρειαστεί είναι το 2106860000. Οι ώρες λειτουργίας για το τηλεφωνικό της κέντρο είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-20.00 και Σάββατο 09.00-14.00, ενώ το κατάστημα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00 (Σάββατο κλειστά).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*