Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το iPod, 20 χρόνια μετά το λανσάρισμά του

*
Η Apple ανακοίνωσε ότι σταματάει την παραγωγή του iPod Touch, του τελευταίου μοντέλου της σειράς των δημοφιλών, φορητών music players. Με σχετικό δελτίο τύπου, η εταιρεία ενημέρωσε ότι οι πωλήσεις θα συνεχισούν μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Πάντως η εταιρεία δηλώνει ότι το πνεύμα του iPod θα συνεχίσει να ζει και οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν μουσική μέσα από τα iPhone, iPad και HomePod Mini.

Το πρώτο iPod κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια. Το original μοντέλο ήταν εξοπλισμένο με FireWire και είχε απλά τον ρόλο του φορητού music player. Η Apple συνέχισε να λανσάρει νέα μοντέλα ως το 2017, όταν διέκοψε την παραγωγή των iPod Nano και Shuffle. Το iPod Touch ήταν ιδανικό για όσους ήθελαν μια ακουστική εμπειρία παρόμοια με εκείνη που προσφέρει ένα iPhone, όμως δεν έχουν ανάγκη από ένα τηλέφωνο.


Σημειώνεται ότι το τελευταίο, έβδομης γενιάς μοντέλο iPod Touch είχε αποκαλυφθεί το 2019, μέσω ενός δελτίου τύπου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*