Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Keep Out αποκάλυψε το R2 mouse pad

Η Keep Out αποκάλυψε το R2 mouse pad, το οποίο ενδείκνυται για "επαγγελματικό" gaming. Σύμφωνα με την εταιρεία, η απόκριση του mouse στην καθοδήγηση του χρήστη, σχετίζεται άμεσα με τις συνθήκες χρήσης του και τις επιφάνειες επί των οποίων αυτό κινείται. Μια ολισθηρή ή "άγρια" επιφάνεια συμβάλουν στον διαφορετικό βαθμό ολίσθησης του mouse. Το ίδιο σημαντικός παράγων είναι και ο βαθμός αντανάκλασης της δέσμης φωτός που εκπέμπει το mouse, η οποία καθορίζει την κίνηση του κέρσορα στην οθόνη. Έτσι λοιπόν, το Keep Out R2 mouse pad, έχει υφασμάτινη επιφάνεια τελευταίας γενιάς με εντυπωσιακή απεικόνιση. Η επιφάνεια είναι βελτιστοποιημένη για οπτικά και laser ποντίκια.

Η άνεση και η εργονομία που προσφέρει θα κάνει τον παίκτη να αισθάνεται απόλυτη άνεση στο παιχνίδι. Η επιφάνειά του, διαστάσεων 320 x 270 x 3 mm, διευκολύνει την κινητικότητα του ποντικιού και ως εκ τούτου τις δυνατότητες παιξίματος του χρήστη.

Τέλος, διαθέτει βάση από φυσικό καουτσούκ για αυξημένης ασφάλειας πρόσφυση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άνεση για τον καρπό και για το χέρι, ακόμη και μετά από πολλές ώρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*