Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάρτι κάνουν ήδη οι scalpers στο eBay με το Steam Deck

*
Ο περιορισμένος αριθμός Steam Deck που θα παραδοθεί στην αρχή της κυκλοφορίας του δημιούργησε στην Valve ένα σημαντικό πρόβλημα με τους scalpers. Όπως έγινε και στα PS5 και Xbox Series X, κάποιοι κατάφεραν να βρουν αρκετά κομμάτια και τα έχουν βγάλει ήδη στο eBay σε τιμές που ξεπερνούν ακόμη και τις 2500 λίρες! Ο χαμός που έγινε με τις προ-παραγγελίες ήταν τέτοιος που το site της εταιρείας ήταν για αρκετή ώρα εκτός λειτουργίας, ενώ όσοι έκαναν προ-παραγγελία πλήρωναν και έναντι ένα ποσό της τάξης των 5 δολαρίων. Κάποιες αγγελίες σημειώνουν πως έχουν επιβεβαίωση παραλαβής, ενώ το eBay δήλωσε σε ξένα ΜΜΕ πως σύντομα θα κατεβάσει όλες τις σχετικές αγγελίες καθώς παραβιάζουν την πολιτική του για τα των προ-πωλήσεων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*