Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σοβαρές ενδείξεις οτι η Huawei χάνει το δικαίωμα πώλησης συσκευών με microSD slots

*
Τα άσχημα νέα για τη Huawei συνεχίζονται και κανείς δεν γνωρίζει πλέον πότε θα τελειώσουν τα βάσανά της. Αυτή τη φορά υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις οτι η εταιρεία δεν ανήκει πλέον στην SD Association. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε η εταιρεία δεν θα έχει πλέον το δικαίωμα να πουλάει συσκευές με microSD slots.

Η κίνηση αυτή από την SD Association, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εδρεύει στην Καλιφόρνια, είναι στο πλαίσιο των αμερικανικών κυρώσεων στη Huawei. Μένει να δούμε αν η Huawei ήταν προετοιμασμένη για αυτό το ενδεχόμενο και αν προχωρήσει σε ευρεία χρήση των NanoSDs ή αλλιώς NM Cards.


Από εκεί και πέρα, υπάρχει πρόβλημα με τις προπαραγγελίες του Mate 20X 5G στη Μ. Βρετανία, μιας και εταιρείες όπως οι EE και Vodafone αποφάσισαν να διακόψουν τις σχετικές δραστηριότητες, λόγω του οτι η Huawei δεν έχει πλέον πρόσβαση σε πλήρεις εκδόσεις του λειτουργικού Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*