Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν τα Football Manager 2020, Watch Dogs 2 και Stick it to The Man!

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει προς το τρίτο δεκαήμερό του και τα δωρεάν παιχνίδια για PC συνεχίζουν την πορεία που έχουν χαράξει. Για μια ακόμα εβδομάδα, το Epic Games Store σας περιμένει με τρεις δωρεάν τίτλους. Αρχικά είχε ανακοινωθεί μόνο το Stick it to The Man!, όμως το ηλεκτρονικό κατάστημα έκανε την έκπληξη και αμέσως μετά πρόσθεσε τα Watch Dogs 2 και Football Manager 2020, που μπορείτε να τα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν, ως την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, ώρα Ελλάδας 17:59.

Θα ακολουθήσει το RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition. Για να αποκτήσετε τα παιχνίδια που προσφέρει το Epic Games Store, βασική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για να κατεβάσετε το Football Manager 2020, μπείτε εδώ.


Καλή σας διασκέδαση!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Μας εχει φτιαξει καλα το EGS. Πολλες φορες τα τσαμπα παιχνιδια που εχει δωσει δεν τα βλεπεις ουτε σε ps+/Gwg

*