Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το content roadmap της τέταρτης σεζόν των Call of Duty: Vanguard και Warzone

*
Η Activision αποκάλυψε το content roadmap της τέταρτης σεζόν των Call of Duty: Vanguard και Warzone, η οποία θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου. Πρώτα θα πραγματοποιηθεί update στο Call of Duty Vanguard και 24 ώρες μετά στο Call of Duty Warzone.

Το πιο αξιοσημείωτο κομμάτι του Warzone Update είναι το νέο Fortune's Keep map, γεμάτο με πλακόστρωτα στενά και επίπεδες ταράτσες, εμπνευσμένα από τα χωριά της Μεσογείου. Επιπλέον, έχει ένα μεσαιωνικό φρούριο και όρμο με αρκετές σπηλιές.



Το Fortune's Keep παρουσιάζει ένα νέο Black Market Run Contract που επιβραβεύει τους παίκτες με έισοδο σε ειδικά Buy Stations, τα οποία θα περιλαμβάνουν όπλα όπως το Sequencer Grenade, Nebula V Minigun και Foresight.

Το νέο map θα συνυπάρχει με τα Caldera και Rebirth Island maps που θα εναλλάσονται σε εβδομαδιαία βάση.

Όσον αφορά την Caldera, η ομάδα ανάπτυξης περιόρισε στο μισό το vegetation του νησιού για να προσφέρει καλύτερη όραση ενώ πρόσθεσε το Storage Zone, κάτι που εμφανίστηκε στο πρώτο map του παιχνιδιού, το Verdansk. Το Storage Zone θα είναι κοντά σε απότομους γκρεμούς στη μέση του νησιού μεταξύ των Mines, Airfield, Village και Dig Site. Τέλος, το update της Caldera θα περιλαμβάνει αλλαγές σε πάνω από 12 point of interests. Για παράδειγμα, κάποια ποτάμια θα ξεραθούν ενώ στα Capital buildings θα προστεθούν σκαλωσιές.



Επιπλέον, θα προστεθεί ένα νεο armoured SUV και ένα EMP grenade που θα απενεργοποιεί τα οχήματα και θα αποσυντονίζει τους παίκτες.

Το Golden Plunder limited-time mode θα φέρει μια αλλαγή στην εμπειρία των Blood Money καθώς θα μπορούν πλέον να παίξουν 120 παίκτες, το cash drop στους θανάτους θα ανέβει και οι παίκτες θα χρειαστούν περισσότερα λεφτά για να εξασφαλίσουν την νίκη. Επιπλέον, Funds θα κάνουν spawn κοντά σε ATMs στα Plunder game modes για να μπορούν οι παίκτες να πάρουν περισσότερα χρήματα.

Το Mercenaries of Fortune event θα περιλαμβάνει οκτώ challenges στην Caldera και στο Fortune's Keep, με τα έπαθλα να είναι weapon camos, ένα reticle, ένα charm, ένα emblem και ένα gold skin για το armoured SUV.

Από την άλλη, το Call of Duty Vanguard θα αναβαθμιστεί με δύο νέα multiplayer maps: Το USS Texas 1945 και το Desolation. Το πρώτο είναι ένα remake του USS Texas map του Call of Duty: World War 2 και θα είναι ένα μεσαίου μεγέθους map βασισμένο σε ένα πλοίο. Το Desolation map είναι λίγο μικρότερο και θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στη σεζόν.



Τέλος, θα προστεθεί το Blueprinm Gun Game multiplayer mode ενώ το Zombies mode θα ανανεωθεί με ένα νέο map βασισμένο σε μια καλύτερη έκδοση του map Shi No Numa. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sledgehammer Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*